Το K5 και το NOAH δύο από τα σημαντικότερα συνέδρια σχετικά με το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν την προσεχή εβδομάδα στο Βερολίνο

Την προσεχή εβδομάδα, στις 22 και 23 Ιουνίου, λαμβάνουν χώρα στο Βερολίνο δύο από τα σημαντικότερα συνέδρια της Ευρώπης σχετικά με το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, το Κ5 (το neoecommerce αποκλειστικός συνεργάτης του K5 – The Future Retail Conference, κορυφαίου Β2Β συνεδρίου ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γερμανία) και αυτό της NOAH Conference.

Κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα, Brands, κατασκευαστές αλλά και οι σημαντικότεροι πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρώπης θα συμμετάσχουν στο B2B συνέδριο του K5 (K5 – The Future Retail Conference), το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τη στρατηγική ανάπτυξη του μελλοντικού εμπορίου. Άλλωστε, η Γερμανία κατέχει δεσπόζουσα θέση, ως προς τον αριθμό των ηλεκτρονικών καταστημάτων που εκπροσωπούνται στη λίστα των κορυφαίων 100, καθώς καθένας τέταρτος διαδικτυακός έμπορος προέρχεται από την παραπάνω χώρα (Ποιες ευρωπαϊκές αγορές Ηλεκτρονικού Εμπορίου αξίζουν πραγματικά).

Στο εξειδικευμένο συνέδριο του Κ5, του οποίου αποκλειστικός συνεργάτης για την ελληνική αγορά είναι το neoecommerce, θα συμμετάσχει ως εκθέτης και ένας νέος μας ne33 Pionners, η CS-Cart.

Την ατζέντα του παραπάνω συνεδρίου μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου K5, ενώ μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών θα είναι ο συνιδρυτής και CMO της Zooplus, Dr. Cornelius Patt, ο συνιδρυτής και CEO της Mymuesli.com, Max Wittrock, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Project A Ventures, Dr. Florian Heinemann, o Head of Zalando Partner Program, Malte Dous και ο Director Seller Services της Amazon, Dr. Markus Schöberl.

Αντίστοιχα, το NOAH Conference αποτελεί ιδανική πλατφόρμα για τη συνάντηση και γνωριμία με τους νεοφυείς ψηφιακούς «επιτιθέμενους», ενώ είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους ιδρυτές – επιχειρηματίες που αναζητούν επενδυτικά κεφάλαια.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος αρκετές αναδυόμενες επιχειρήσεις του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εταιρεία τους και το επιχειρηματικό μοντέλο τους στους διεθνείς επισκέπτες / επενδυτές του παραπάνω δημοφιλούς ευρωπαϊκού συνεδρίου, μεταξύ αυτών η Farfetch, η Lyst, η Outfittery, η AboutYou, η Delivery Hero, η Just Eat, η Marley Spoon, η BlaBlaCar, η FlixBus, η DriveNow, η Lakestar και η Babbel.

Την ατζέντα του παραπάνω συνεδρίου μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου NOAH Conference.

Σε διεθνές επίπεδο το neoecommerce συνεργάζεται και με το Shoptalk, το σημαντικότερο B2B συνέδριο για την καινοτομία στο ηλεκτρονικό εμπόριο της παγκόσμιας αγοράς και το οποίο πρωτοδιοργανώθηκε πέρυσι στο Λάς Βέγκας των Η.Π.Α., ενώ τον Οκτώβριο θα έρθει για πρώτη φορά και στην Ευρώπη. Την ατζέντα του παραπάνω συνεδρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στη Κοπεγχάγη από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου Shoptalk Europe.

Οι αναγνώστες του neoecommerce που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο συνέδριο δίνοντας τον κωδικό NΕΟ150 θα έχουν έκπτωση 150,00 ευρώ στην επίσημη τιμή συμμετοχής.

Τόσο το K5 και το NOAH όσο και το Shoptalk Europe είναι μοναδικά συνέδρια, τα οποία οι έλληνες διαδικτυακοί και παραδοσιακοί έμποροι αλλά και οι ελληνικές μάρκες δεν πρέπει να χάσουν σε καμία περίπτωση.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: