Η LeShop στο ne33 ThinkTank, στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου

Η ελβετική LeShop, το κορυφαίο διαδικτυακό σούπερ μάρκετ της γερμανόφωνης αγοράς με τζίρο 182,1 εκατ. ελβετικά φράγκα, θα παραβρεθεί για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος. Καθώς ο διευθύνων σύμβουλός της, ο κ. Dominique Locher θα είναι ένας εκ των κύριων ομιλητών του προσεχούς ne33 ThinkTank, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στην Αθήνα.

Μέσα από την 20χρονη εμπειρία του, ο κ. Locher θα μας δώσει πλούσια τροφή για το πώς η LeShop κατάφερε να ξυπνήσει τον Γίγαντα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην ελβετική αγορά.

Στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα της ημερίδας και μέχρι την εξάντληση των «early bird»  εισιτηρίων, των λεγόμενων ne33 Fans εισιτηρίων, το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται σε 30 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 50 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Το ne33 ThinkTank της Αθήνας αποτελεί μετά αυτό του Ηρακλείου, της Θεσ/νίκης και της Πάτρας,  το 4ο κατά σειρά εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα οποία διεξάγονται από κοινού από το neoecommerce.gr σε και τους ne33-Pioneers, ενώ απώτερος  σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση της δικτύωσης και η ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και η μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Σημειώνεται ότι τα εξειδικευμένα ne33 ThinkTank Events απευθύνονται σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών, ενώ στην παραπάνω ημερίδα μπορούν να συμμετάσχουν ως εκθέτες-χορηγοί μονάχα οι συνεργάτες μας, οι ne33 Pioneers (ne33 Pioneers: Στον αέρα η νέα πρωτοβουλία του neoecommerce). Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ετήσιο κόστος συνεργασίας και τα ανταποδοτικά οφέλη ανά κατηγορία συνεργατών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@ne33Pioneers.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε ΕΔΩ.

Η παρουσία σας θα είναι για μας μεγάλη τιμή και θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας υποδεχτούμε στις 27 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy.

Σχετικά άρθρα:Κατηγορίες:B2B, e-commerce, E-Food

Ετικέτες: , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: