Ο Κων/νος Πρίμπας, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aponeo, στο ne33 ThinkTank, στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι μετά την επιβεβαιωμένη συμμετοχή του Dominique Locher της LeShop (Η LeShop στο ne33 ThinkTank, στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου) και ο Κων/νος Πρίμπας, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aponeo.de, του μεγαλύτερου διαδικτυακού φαρμακείου στην πόλη του Βερολίνου και ενός από τα 10 κορυφαία στη γερμανική αγορά, με τις συνολικές πωλήσεις του να αγγίζουν τα 50 εκατ. ευρώ περίπου, θα συμμετάσχει στο προσεχές ne33 ThinkTank, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στην Αθήνα.

Απώτερος σκοπός της εξειδικευμένης εκδήλωσης είναι η προώθηση της δικτύωσης και η ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και η μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Στην παραπάνω Ημερίδα θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη των πιο γνωστών επιχειρήσεων retail, επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών της Αττικής.

Στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα της ημερίδας και μέχρι την εξάντληση των «early bird» εισιτηρίων, των λεγόμενων ne33 Fans εισιτηρίων, το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται σε 30 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 50 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα:

 Categories: B2B, e-commerce, E-Health

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: