Shoptalk: Δύο εβδομάδες απέμειναν για τους λιανέμπορους και τις επώνυμες επιχειρήσεις για να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν συμμετοχή

Τόσο το ne33 ThinkTank („ne33 ThinkTank: Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής διατίθενται τα «early bird» εισιτηρία στην τιμή των 30 ευρώ (αντί των 49 ευρώ)”) όσο και το Shoptalk Europe είναι μοναδικά events, τα οποία οι έλληνες διαδικτυακοί και παραδοσιακοί έμποροι αλλά και οι ελληνικές μάρκες δεν πρέπει να χάσουν σε καμία περίπτωση.

Μάλιστα, το Shoptalk, το σημαντικότερο B2B συνέδριο για την καινοτομία στο ηλεκτρονικό εμπόριο της παγκόσμιας αγοράς, συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν συμμετοχή από ελληνικές επιχειρήσεις (λιανέμποροι και Brands) στο „Hosted Retailers & Brands Program”(αρχείο PDF).

Την εξαιρετική ατζέντα του παραπάνω συνεδρίου (Shoptalk: Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής αυξάνεται το εισιτήριο παρακολούθησης του σημαντικότερου B2B συνεδρίου στο ηλεκτρονικό εμπόριο), μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Shoptalk Europe.

Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου το neoecommerce θα σας ενημερώσει ζωντανά από την Κοπεγχάγη σχετικά με τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου και τις στρατηγικές τους.

Σχετικά άρθρα:



Categories: B2B, e-commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.