Δέκα μέρες έχουν απομείνει μέχρι το ne33 ThinkTank της Αθήνας

Δέκα μέρες έχουν απομείνει μέχρι το ne33 ThinkTank της Αθήνας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy. Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της πρωτεύουσας για την επίτευξη της αριστείας στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των τελευταίων εξελίξεων του «μελλοντικού» εμπορίου αλλά και των βέλτιστων πρακτικών του δικτύου διανομής που έγινε μια ολόκληρη βιομηχανία!

Οι διακεκριμένοι ομιλητές είναι οι:

  • Dominique Locher, Former CEO LeShop – Θέμα ομιλίας: « Learnigs from 20 years of experience in eFood – a fascinating journey from utopia to reality? »
  • Κων/νος Πρίμπας, Founder & CEO Aponeo – Θέμα ομιλίας: «Κατάκτηση της επιτυχίας μέσω της καινοτομίας και της εξυπηρέτησης πελατών: Το παράδειγμα της Aponeo.de»
  • Γιάννης Κουρνιώτης, CEO Teleresponse A.E. – Θέμα ομιλίας: «Outsourcing Logistics??»
  • Κων/νος Πετεινάρης, eCommece Director Z-Mall.gr – Θέμα ομιλίας: «What’s next Z-Mall.gr?»
  • Νίκος Σαχίνης, Commercial Director Retail-Link S.A. – Θέμα ομιλίας: «The evolution of the modern company»
  • Ευστάθιος Ιντζεΐδης, Founder & CEO neoecommerce.gr (ne33) – Θέμα ομιλίας: «Γιατί η Ελλάδα χρειάζεται να αναπτύξει διαδικτυακές πλατφόρμες – B2C και B2B Marketplaces»

Το ne33 ThinkTank της Αθήνας αποτελεί, μετά από αυτά του Ηρακλείου (ne33 ThinkTank: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της Κρήτης), της Θεσ/νίκης και της Πάτρας, το 4ο κατά σειρά εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου και απευθύνεται αποκλειστικά σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών.

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ. Η οριστική αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται μετά από την έγκριση της αίτησης συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Η εγγραφή στην ημερίδα γίνεται στο παρακάτω link:

https://www.eventora.com/el/Events/ne33-thinktank-ath

Η διοργάνωση του παραπάνω εξειδικευμένου B2B event Ηλεκτρονικού Εμπορίου δε θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη των ne33 Pioneers (ne33 Pioneers: Στον αέρα η νέα πρωτοβουλία του neoecommerce). Ειδικότερα, χορηγοί-εκθέτες της παραπάνω εκδήλωσης είναι η Speedex, το BestPrice.gr, η LogisticsPlus και η Clever Services καθώς και η DrinkWorks (Χορηγός Cocktail Bar). Όποιοι πάροχοι θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των παραπάνω επιχειρήσεων, ευχαρίστως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας εδώ.

Σχετικά άρθρα:Κατηγορίες:B2B, e-commerce

Ετικέτες: , , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: