Δώδεκα μήνες λειτουργίας συμπλήρωσε η B2B πλατφόρμα των ne33 Pioneers!

Δώδεκα μήνες λειτουργίας συμπλήρωσε η B2B πλατφόρμα των ne33Pioneers!

Η νέα πρωτοβουλία του neoecommerce κατάφερε, σε σχετικά μικρό διάστημα από το λανσάρισμά της να ενσωματώσει επιλεκτικά 12 πρωτοπόρους συνεργάτες – ne33Pioneers που, πέρα από την τεχνολογική υποστήριξη, θέλουν να διαμορφώσουν και την στρατηγική ανάπτυξη του μελλοντικού εμπορίου στην Ελλάδα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και των επωνύμων εταιρειών προς την επίτευξη του άριστου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

Οι μέχρι στιγμής, δώδεκα ne33 Pioneers είναι οι κάτωθι: Η Speedex, η INTZEIDIS Consulting, το BestPrice, η Logistics Plus, η Clever Services, η SiEBEN, η BFS Group,  η Retail@Link , η Cs-Cart Europe, η Netmechanics, το Ntynomai.gr και η in8 Creative Design.

Παράλληλα, με την υποστήριξη των ne33Pioneers πραγματοποιήσαμε τέσσερεις εξειδικευμένες ημερίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, τα ne33 ThinkTank, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρήσεων retail και οι οποίοι έλαβαν ο καθένας τους από μια δωρεάν Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Το σημαντικότερο, όμως, στοιχείο είναι ότι οι ημερίδες μας συνεχίζουν να προκαλούν αίσθηση (ne33ATH17: Η ημερίδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που προκάλεσε αίσθηση) καθώς η επιδίωξή μας ως ανεξάρτητη από τους συνδέσμους εκδήλωση είναι και θα παραμείνει η δυνατότητα ανταλλαγής σκέψεων και ερεθισμάτων προς τους «ανοιχτόμυαλους εμπόρους» για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο – με ιδιαίτερη έμφαση στην στρατηγική ανάπτυξη και την κατάδειξη ευκαιριών και δυνατοτήτων.

Δεν σταματάμε, όμως, εδώ. Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε το οικοσύστημα του ne33. Μια πρώτη ενέργειά μας θα είναι η αλλαγή των επιπέδων συνεργασίας, από Proven, Silver και Gold Partners σε Basic, Proven και Premium Partners αντίστοιχα, με ελάχιστη διάρκεια την εξάμηνη  συνεργασία.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στη νέα κατηγορία των Basic Partners θα δώσουμε τη δυνατότητα σε μελλοντικούς συνεργάτες να εγγραφούν στην πλατφόρμα των ne33Pioneers με μηδενικό κόστος, λαμβάνοντας κάποιες ελάχιστες παροχές μας.

Σημειώνεται ότι στην εξειδικευμένη πλατφόρμα των ne33 Pioneers ενσωματώνονται επιλεκτικά μόνο αυτοί οι συνεργάτες που έχουν μακροχρόνιες βλέψεις και που προσφέρουν αποκλειστικά υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ενώ αυτή ανήκει στο οικοσύστημα του neoecommerce (ne33). Αυτό απαρτίζεται προς το παρόν από το neoecommerce.gr, την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου,την B2B πλατφόρμα των ne33 Pioneers και τις εξειδικευμένες επαγγελματικές συναντήσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τα ne33 ThinkTank Events, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, με απώτερο σκοπό την προώθηση της δικτύωσης και την ανταλλαγή ιδεών – σκέψεων μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και τη μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς. Μάλιστα η επόμενη μας ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 7 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace και θα έχει θέμα το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα ανταποδοτικά οφέλη ανά κατηγορία συνεργατών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο info@ne33Pioneers.gr.

Σχετικά άρθρα:Categories: B2B, e-commerce

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: