Προαναγγελία: Έρχονται οι ηλεκτρονικές εκδόσεις – Whitepaper του neoecommerce

Το neoecommerce έκλεισε πρόσφατα έξι χρόνια λειτουργίας ενώ συνεχίζει να καινοτομεί,  έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τον ορθό προσανατολισμό των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο. Στο πλαίσιο αυτό, το neoecommerce εμπλουτίζει το οικοσύστημά του.

Μετά το neoecommerce.gr, την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, την πλατφόρμα των ne33 Pioneers αλλά και τα ne33 Think Tank, οι ηλεκτρονικές εκδόσεις – Whitepapers του neoecommerce αποτελούν τις νέες πρωτοβουλίες μας.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα άρθρα και τις αναλύσεις, το neoecommerce θα εξετάζει σε βάθος (αρχικά για μια φορά σε καθένα δίμηνο), ένα κύριο θέμα σχετικό με το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Ειδικότερα, στα neoecommerce Whitepapers και στο τέλος κάθε διμήνου θα παρουσιάζονται συνοπτικά οι πρόσφατες εξελίξεις και οι βέλτιστες πρακτικές μιας συγκεκριμένης θεματολογίας. Οι συγκεκριμένες ηλεκτρονικές εκδόσεις θα διατίθενται εντελώς δωρεάν προς κατέβασμα (download) στο neoecommerce.gr.

Η πρώτη έκδοσή μας θα αφορά το Διασυνοριακό Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Η συγκεκριμένη έκδοση θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη της INTZEIDIS Consulting και θα είναι Powered by ne33 Pioneers, ενώ μέσα στο 2018 θα ακολουθήσουν και άλλα Whitepapers, όπως π.χ. Logistics, Fulfilment και Amazon, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν μέσω αποκλειστικών χορηγιών των συνεργατών μας – ne33 Pioneers.

Όποιοι πάροχοι του Ηλεκτρονικού Εμπορίου θέλουν να μας ακολουθήσουν ως υποστηρικτές – συνεργάτες στο επαγγελματικό δίκτυο των ne33 Pioneers και παράλληλα θέλουν να τους αναπτύξουμε ένα καίριο θέμα που απασχολεί τον κλάδο του E-Commerce, ευχαρίστως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, εδώ.

Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε την εταιρεία Logika, την 4PL εταιρεία παροχής logistics υπηρεσιών ως νέο Proven Partner στην πλατφόρμα των ne33Pioneers.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, Studies

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: