Το πρόγραμμα της ημερίδας ne33 ThinkTank Thessaloniki 2018 είναι στον αέρα

Το πρόγραμμα της Ημερίδας ne33 ThinkTank Thessaloniki 2018 είναι στον αέρα! Το 5ο κατά σειρά εξειδικευμένο event Ηλεκτρονικού Εμπορίου θα έχει κεντρικό θέμα το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο και θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της συμπρωτεύουσας για την επίτευξη της αριστείας στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των προκλήσεων και των στρατηγικών διεθνοποίησης μέσω του E-Commerce αλλά και των βέλτιστων πρακτικών αυτού.

Σημειώνεται ότι τα ne33 ThinkTank Events διεξάγονται από κοινού από το neoecommerce.gr και τους ne33-Pioneers, τους πρωτοπόρους παρόχους υπηρεσιών που θέλουν να στηρίξουν στρατηγικά την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, ενώ απευθύνονται αποκλειστικά σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών. Μέχρι στιγμής περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη έχουν παρακολουθήσει τις παραπάνω ημερίδες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

Περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε ΕΔΩ.

Η εγγραφή στην Ημερίδα γίνεται στο παρακάτω link:

https://www.eventora.com/el/Events/ne33-thinktank-thessaloniki18

Η διοργάνωση του παραπάνω εξειδικευμένου B2B event Ηλεκτρονικού Εμπορίου δε θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη των ne33 Pioneers. Ειδικότερα, χορηγός-εκθέτης της παραπάνω εκδήλωσης είναι η Speedex, ενώ την ημερίδα υποστηρίζει και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ). Όποιοι πάροχοι θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα των παραπάνω επιχειρήσεων, ευχαρίστως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας εδώ.

Σχετικά άρθρα:Categories: B2B, Export 2.0, Internationalization

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: