Πρόσκληση συμμετοχής στο πρώτο ne33 Pop-Up Dinner

To neoecommerce συνεχίζει να καινοτομεί, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τον ορθό προσανατολισμό των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο. Στο πλαίσιο αυτό, το neoecommerce εμπλουτίζει το οικοσύστημά του.

Μετά το neoecommerce.gr, την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, την πλατφόρμα των ne33 Pioneers τα ne33 Think Tank αλλά και τις ηλεκτρονικές εκδόσεις – Whitepapers του neoecommerce, το ne33 Pop-Up Dinner αποτελεί τη νέα πρωτοβουλία μας.

Πρόκειται για κάλεσμα διαδικτυακών εμπόρων και brands, σε ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο γύρω από το ηλεκτρονικό επιχειρείν, σε χαλαρό περιβάλλον, όπου οι επίλεκτοι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα επαγγελματικό δείπνο αλλά και να δικτυωθούν με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Το πρώτο ne33 Pop-Up Dinner θα λάβει χώρα στις 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στην εξωτερική στεγασμένη βεράντα του Olive privet, στο ξενοδοχείο Titania, με τη συμμετοχή 40 περίπου ενδιαφερομένων διαδικτυακών εμπόρων και Brands. Η συμμετοχή για τους επιλεγμένους-επιβεβαιωμένους εμπόρους και Brands θα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, θα βρείτε εδώ.

Το πρώτο ne33 Pop-Up Dinner υποστηρίζουν με τη χορηγία τους, οι Premium ne33Pioneers, Speedex, Lighthouse και Humble καθώς και ο Proven ne33 Pioneer, Clever Point.

Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τη Lighthouse και τη Humble ως νέους συνεργάτες μας στην πλατφόρμα των ne33Pioneers.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.