Zur Rose: Η μητρική της DocMorris επεκτείνεται στη γαλλική αγορά μέσω εξαγοράς της Doctipharma

Η ελβετική Zur Rose ενισχύει περαιτέρω τη δεσπόζουσα θέση της στην αγορά των Online φαρμακείων στην Ευρώπη, καθώς η μητρική της DocMorris επεκτείνεται και στη γαλλική αγορά μέσω εξαγοράς („Zur Rose Group accelerates internationalisation“) της Doctipharma από τον όμιλο Lagardère.

Η Doctipharma λειτουργεί μια πλατφόρμα Online φαρμακείoυ, ενώ αυτή συνεργάζεται με περισσότερους από 100 προμηθευτές-φαρμακεία και διαθέτει προς πώληση περισσότερους από 15.000 κωδικούς προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς. Μέσα στους επόμενους μήνες, η παραπάνω πλατφόρμα θα ενσωματωθεί στην πλατφόρμα marketplace της Promofarma (Zur Rose: Η μητρική της DocMorris εξαγόρασε την ισπανική πλατφόρμα ειδών υγιεινής και φαρμακείου Promofarma).

Όπως είχα αναφέρει στο παρελθόν, η αύξηση του βαθμού συγκεντροποίησης και ολιγοπωλιακής διάρθρωσης της αγοράς των Online φαρμακείων θα ενταθεί ακόμη περισσότερο, με σοβαρές επιπτώσεις στη βιωσιμότητα των περισσοτέρων φαρμακείων (συμβατικών και διαδικτυακών).

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, Online Pharmacy

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.