AO.com: Αύξηση πωλήσεων κατά 13% στα 900 εκατ. στερλίνες

Την αύξηση των καθαρών πωλήσεων για την οικονομική χρήση 2018/2019 που έληξε στις 31 Μαρτίου 2019 ανακοίνωσε (αρχείο PDF) η AO.com μετά την εξαγορά της Mobile Phones Direct (AO.com: Εξαγόρασε την Mobile Phones Direct – αναπτύσσει υπηρεσίες logistics προς τρίτους). Οι πωλήσεις της AO αυξήθηκαν κατά 13% και ανήλθαν στα 900 εκατ. στερλίνες από 797 εκατομμύρια που ήταν ο τζίρος της προηγούμενης οικονομικής χρήσης.

Ο μεγαλύτερος τζίρος της (726 εκατ. αγγλικές λίρες) προέρχεται από την αγγλική αγορά, ενώ ο υπόλοιπος τζίρος της (174 εκατ. αγγλικές λίρες) προέρχεται από την αγορά της Γερμανίας και της Ολλανδίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μεγαλύτερη επίδραση στην αύξηση των πωλήσεων (+32%) προήλθε από τις παραπάνω αγορές.

Στην Αγγλία η AO επικεντρώνει το ενδιαφέρον της σε πολλαπλά θέματα, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη third-party υπηρεσιών logistics (αρχικά θα δίνει τη δυνατότητα σε εμπόρους επίπλων να κάνουν χρήση της υπηρεσίας παράδοσης) και στην ανακύκλωση προϊόντων.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.