ne33 2019: Ευχαριστώ για το ένα από τα καλύτερα συνέδρια ηλεκτρονικού εμπορίου

Ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια στις δύο μέρες που διήρκησε το ne33 Conference από τους συμμετέχοντες τόσο στο Masterclass “Intro in Platform Business Model Innovation” όσο και σε αυτό το καθαυτό συνέδριο. Σε αυτό προσπαθήσαμε να καταδείξουμε, εστιάζοντας στο κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου “Δαβίδ εναντίον Γολιάθ – ποιος θα κερδίσει τη «μάχη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου»;”, στις εξαιρετικές ευκαιρίες που προσφέρει το διαδίκτυο ειδικά στους μικρούς αλλά τους μεγάλους εξειδικευμένους εμπόρους, οι οποίες στον offline κόσμο δε θα έβρισκαν ποτέ το ακροατήριό τους.

Αυτό το οποίο κάνει το «ne33 Conference» ξεχωριστό είναι ότι τον λόγο παίρνουν αποκλειστικά προσωπικότητες από το διεθνές και εγχώριο ηλεκτρονικό επιχειρείν αλλά και  τον χώρο της καινοτομίας και οι οποίοι καταδεικνύουν εξαιρετικά τον τρόπο με τον οποίο αυτοί αξιοποιούν θέματα και αγορές αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτοί βελτιστοποιούν επιχειρησιακές διαδικασίες.

ne33 2019_Jan Hegewald

Ο Jan Hegewald, Head of Product Offer Platform της Zalando SE, στο ne33

Στο πρώτο ne33 Conference είχαμε πλήθος από συναρπαστικές και πρωτοποριακές επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους του ηλεκτρονικού επιχειρείν, όπως ποτέ δεν είχε άλλο συνέδριο ηλεκτρονικού εμπορίου στην ελληνική αγορά. Μας κολακεύει το γεγονός ότι συμμετέχοντες σε άλλες εκθέσεις και συνέδρια αναρωτιούνται γιατί δε βλέπουν τέτοιες προσωπικότητες σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες προσκεκλημένους ομιλητές που μας παρείχαν χρήσιμες πληροφορίες για την στρατηγική τους.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διεθνείς ομιλητές του συνεδρίου Dr. Reinhard Ematinger, Dominique Locher, Michael Cassau (Grover.com), Jan Hegewald (Zalando), Dr. Josef Haid (Pick8Ship), Dr. Roman Zenner (commercetools) και Max Meister (Ludwig Meister) για τη μετάδοση των γνώσεων και εμπειριών τους αλλά και ερεθισμάτων στους έλληνες (διαδικτυακούς) εμπόρους.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους έλληνες προσκεκλημένους ομιλητές Πάνο Πατρωνίδη (Altex SA – Funky Buddha), Ζήνα Μαυροειδή (E-fresh.gr), Μάριο Μπεζιούλα (Spitishop), Μαρίκα Λάμπρου, Άγγελο Δαμουλιανό (Botilia.gr), Νάντια Νικητέα – Θεοχαράκη (Koolfly.com), Γιάννη Γεωργιάδη (Yolenis), Φαίη Μέξη (BIC Violex SA) και τον κ. Σπύρο Τάσση (Δικηγόρο, LLM και Πρόεδρο του Dataprotection.gr), για την ενέργειά τους και τις πολύτιμες πληροφορίες που μας παρείχαν για τις επιχειρήσεις τους.

Τις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσω περιληπτικά τα σημαντικότερα σημεία των παρουσιάσεων όλων των εισηγητών.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και όλους τους συμμετέχοντες για τα εξαιρετικά σχόλια και ελπίζουμε του χρόνου η προσπάθειά μας για την επίτευξη της αριστείας της ελληνικής αγοράς στο μελλοντικό εμπόριο να βρει την απήχηση που της αναλογεί, από όλη τη αγορά του ελληνικού επιχειρείν.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, ne33

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.