Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι τα ne33 ThinkTank της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας και του Ηρακλείου, με θέμα την «Διεθνοποίηση μέσω της Amazon»

Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη των ne33 ThinkTank της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας και του Ηρακλείου. Τα εξειδικευμένα σεμινάρια θα έχουν κεντρικό θέμα την διεθνοποίηση-πώληση προϊόντων μέσω της πλατφόρμας της Amazon.

Ειδικότερα, το ne33 ThinkTank της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στο The Excelsior Hotel, το ne33 ThinkTank της Αθήνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Elia Ermou Hotel και, τέλος, το ne33 ThinkTank του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Galaxy Hotel.

Tα παραπάνω σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε γενικούς διευθυντές, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές εξαγωγών, διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές στρατηγικής ανάπτυξης, διευθυντές ηλεκτρονικού εμπορίου, εμπορικών εταιρειών, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών.

Η συμμετοχή για τους επιλεγμένους-επιβεβαιωμένους εμπόρους, κατασκευαστές και Brands θα είναι εντελώς δωρεάν, ενώ απαιτείται ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε στα παρακάτω link:

Σημειώσατε ότι θέσεις είναι περιορισμένες (πλέον έχουν μείνει πολύ λίγες θέσεις), ενώ η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά!

Όλοι οι συμμετέχοντες των εξειδικευμένων ne33 ThinkTank θα λάβουν από ένα αντίγραφο του νέου μας Whitepaper “Διεθνοποίηση μέσω της Amazon”, ενώ σε λίγες μέρες αυτό θα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς κατέβασμα στο neoecommerce.gr.

Αποκλειστικός χορηγός τόσο της εκδήλωσης όσο και του παραπάνω Whitepaper είναι ο νέος μας Premium συνεργάτης – ne33Pioneer, η Marketplace Experts.

Σχετικά άρθρα:Categories: B2B, e-commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d