Whitepaper: Διεθνοποίηση μέσω της Amazon

Cover of the Whitepaper Internationalization through AmazonΜετά την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και το Whitepaper με τίτλο «Διεθνοποίηση μέσω ενός κλικ», το neoecommerce επινόησε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, κατευθυντήριο οδηγό με τίτλο «Διεθνοποίηση μέσω της Amazon».

Με 150 εκατ. μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας Prime και με συνολικές πωλήσεις οι οποίες ανέρχονται στα 280 δισ. δολάρια παγκοσμίως, για το 2019, γίνεται ευθύς αμέσως κατανοητό ότι εφόσον οι έλληνες έμποροι, κατασκευαστές και ελληνικά Brands θα θελήσουν να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά, τότε θα πρέπει να αναρτήσουν τα προϊόντα τους εκεί, όπου είναι και οι πελάτες τους. Αυτοί, βέβαια, βρίσκονται, πού άλλου, μα πρωτίστως στην πλατφόρμα της Amazon!

Από την άλλη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Amazon θα είναι η μεγάλη κερδισμένη της επιδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, αν και σε πολλούς δεν είναι αρεστό, η Amazon ανήκει ήδη στις συστημικά σημαντικές επιχειρήσεις λιανικής για την τροφοδοσία των καταναλωτών, παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, η πώληση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων μέσω της πλατφόρμας της Amazon στις αγορές του εξωτερικού θα πρέπει να αποτελέσει έναν από τους κύριους στρατηγικούς στόχους των ελληνικών επιχειρήσεων και των διοικήσεων τους.

Σε αυτό το Whitepaper θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διεθνοποίησης μέσω της Amazon, αλλά και με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε με επιτυχία την πλατφόρμα της.

Ο παραπάνω οδηγός υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη συμβουλευτική INTZEIDIS Consulting και διατίθεται εντελώς δωρεάν προς κατέβασμα (download) στο neoecommerce.gr χάρη στην ευγενική Χορηγία του συνεργάτη – ne33 Pioneer, την Marketplace Experts.

Download Whitepaper Internationalisation through Amazon

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, Export 2.0, Internationalization, Αναλύσεις, Studies, whitepaper

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.