Το neoecommerce αναζητά έναν Sales & Event Manager

Το neoecommerce.gr, το κορυφαίο μπλοκ για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην ελληνόφωνη αγορά, έχοντας κλείσει 10 χρόνια λειτουργίας και θέλοντας να παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην καθοδήγηση – υποστήριξη της ελληνικής αγοράς προς την επίτευξη της αριστείας στο εμπόριο του μέλλοντος, αναζητά έναν συνεργάτη / συνεργάτιδα που να είναι ελεύθερος-η επαγγελματίας με την ιδιότητα του Sales & Event Manager.

Ο συγκεκριμένος έμπιστος, δραστήριος και δυναμικός συνεργάτης ή συνεργάτιδα θα αναλάβει τη στρατηγική, εμπορική εκμετάλλευση του οικοσυστήματος του neoecommerce – ne33 (neoecommerce.gr, ne33-Pioneers.gr, whitepapers, e-Poster) καθώς και των ne33 Events (ne33 ThinkTank, ne33 Conference).

Ο ιδανικός συνεργάτης θα πρέπει να διαθέτει σχετική ειδική εμπειρία, ισχυρές οργανωτικές ικανότητες και να έχει ευρύ δίκτυο επαφών στον κλάδο του λιανεμπορίου, των digital agencies και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Συγκριτικά πλεονεκτήματά του θα αποτελέσουν τα πολύ καλά επικοινωνιακά προσόντα, όπως και να είναι πολύ καλός γνώστης της αγγλικής γλώσσας και χρήστης των υπολογιστών.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο e-Mail: ne33Manager@neoecommerce.gr, αποστέλλοντας ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Σχετικά άρθρα:Categories: Jobs

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d