E-Commerce Forum 2020: H Media-Saturn και το You.gr στο πάνελ Consumer Electronics

Πρόσφατα, σας είχα παρουσιάσει τους πρώτους διεθνείς ομιλητές του «E-Commerce Forum 2020: the way to Excellence».

e-commerce2020_5-11Εντωμεταξύ, ήδη έχουμε λάβει την επιβεβαίωση αρκετών Ελλήνων ομιλητών. Μεταξύ αυτών είναι ο κ. Δημήτρης Κατραβάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Media-Saturn και ο κ. Δημήτρης Θεοφάνους, Εμπορικός Διευθυντής της QuestOnLine SA  (You.gr).

  • Ο κ. Δημήτρης Κατραβάς είναι ένα στέλεχος με πολυετή και σημαντική εμπειρία στην ελληνική αγορά με συνολικά 22 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Ειδικότερα από το 1991 έως το 2002 ανέλαβε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στα τμήματα πωλήσεων και αγορών της BSH στην Ελλάδα απ’ όπου απεχώρησε τον Αύγουστο του 2002 με τον τίτλο Purchasing Director. Αμέσως μετά μετακινήθηκε στον όμιλο Γερμανός όπου παρέμεινε μέχρι τα τέλη του 2005 έχοντας τον τίτλο του Supply Chain Director. Από τις αρχές του 2006, ο κ. Δημήτρης Κατραβάς, ξεκίνησε να εργάζεται στην Media Saturn στην αρχή ως Γενικός Διευθυντής Αγορών και κατόπιν ως Γενικός Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων. Τον Ιούλιο του 2012 ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Media Saturn στην Ελλάδα, θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα. Ο κ. Δημήτρης Κατραβάς κατέχει δίπλωμα Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

  • Ο κ. Δημήτρης Θεοφάνους είναι απόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (major Marketing & Strategy) ως Υπότροφος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης». Ασχολείται με το e-commerce από το 2008 αποτελώντας ιδρυτικό μέλος του www.ricardo.gr, σε θέσεις Marketing και Πωλήσεων και του www.brandsGalaxy.gr, του Ομίλου ΑΝΤ1, ως Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης. Τα τελευταία χρόνια είναι επικεφαλής της QuestOnLine S.A, θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου QUEST, έχοντας υπό την ευθύνη του το www.you.gr & www.Hpshop.gr ως Γενικός Εμπορικός Διευθυντής.

Οι κύριοι Κατραβάς και Θεοφάνους θα συμμετάσχουν σε πάνελ του Συνεδρίου με θέμα “την αγορά των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών (Consumer Electronics)”, ενώ θα μεταφέρουν στο επιχειρηματικό κοινό τις εμπειρίες τους και τις εκτιμήσεις τους για την αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Υπενθυμίζω ότι το  «E-Commerce Forum 2020: the way to Excellence» θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του The American College of Greece-Deree στο θέατρο PIERCE, Αγία Παρασκευή. Ενώ αυτό τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), της Ελληνικής Ένωσης Πωλήσεων από Απόσταση και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ΕΠΑΜ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Logistics, του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος και του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Για τις κρατήσεις των εισιτηρίων σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα εγγραφών του «E-Commerce Forum 2020: the way to Excellence»

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.