AO.com: Αύξηση πωλήσεων κατά 13% στα 900 εκατ. στερλίνες

Την αύξηση των καθαρών πωλήσεων για την οικονομική χρήση 2018/2019 που έληξε στις 31 Μαρτίου 2019 ανακοίνωσε (αρχείο PDF) η AO.com μετά την εξαγορά της Mobile Phones Direct (AO.com: Εξαγόρασε την Mobile Phones Direct – αναπτύσσει υπηρεσίες logistics προς τρίτους). Οι πωλήσεις της AO αυξήθηκαν κατά 13% και ανήλθαν στα 900 εκατ. στερλίνες από 797 εκατομμύρια που ήταν ο τζίρος της προηγούμενης οικονομικής χρήσης.

Ο μεγαλύτερος τζίρος της (726 εκατ. αγγλικές λίρες) προέρχεται από την αγγλική αγορά, ενώ ο υπόλοιπος τζίρος της (174 εκατ. αγγλικές λίρες) προέρχεται από την αγορά της Γερμανίας και της Ολλανδίας. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μεγαλύτερη επίδραση στην αύξηση των πωλήσεων (+32%) προήλθε από τις παραπάνω αγορές.

Στην Αγγλία η AO επικεντρώνει το ενδιαφέρον της σε πολλαπλά θέματα, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη third-party υπηρεσιών logistics (αρχικά θα δίνει τη δυνατότητα σε εμπόρους επίπλων να κάνουν χρήση της υπηρεσίας παράδοσης) και στην ανακύκλωση προϊόντων.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from neoecommerce

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading