Groupon: Λανσάρισμα νέων υπηρεσιών

Εδώ και λίγο καιρό, η Groupon  προσφέρει στη Γερμανία μια νέα υπηρεσία τα «Groupon Deals». Μέσω της συγκεκριμένης δοκιμαστικής υπηρεσίας, η Groupon προσφέρει στα μέλη της, χωρίς χρονικό περιορισμό, προϊόντα με έκπτωση έως και 70 τοις εκατό. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει προϊόντα μόδας, κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη, είδη σπιτιού και κήπου, τρόφιμα, προϊόντα ομορφιάς, είδη αναψυχής και αθλητισμού. Ένα teaser στην κεντρική ιστοσελίδα της Groupon, επικοινωνεί τη νέα υπηρεσία. Δεν έχει γίνει γνωστό, εάν η Groupon θα λανσάρει τη παραπάνω υπηρεσία και στις υπόλοιπες χώρες όπου ήδη δραστηριοποιείται.

 

Πρόσφατα η Groupon λάνσαρε στην αμερικάνικη αγορά και μια υπηρεσία VIP. Η ετήσια συνδρομητική υπηρεσία, μετά το πέρας της τρίμηνης δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, κοστίζει 29,99 δολάρια . Σε αυτή, τα VIP μέλη της Groupon λαμβάνουν  έγκαιρη πρόσβαση σε προσφορές καθώς και τη δυνατότητα να αγοράσουν προσφορές, που για τα κοινά μέλη, αυτές έχουν λήξει ή ξεπουλήθηκαν. Επιπλέον, τα VIP μέλη της Groupon έχουν πρόσβαση σε πρόσθετες υπηρεσίες, όπως  την δυνατότητα επεξεργασίας των κουπονιών που θέλουν να επιστρέψουν ή δεν μπορούν να εξαργυρώσουν στο χρονικό διάστημα που έχει ορισθεί. Οι επιστροφές των ποσών γίνεται με τη μορφή πίστωσης στον λογαριασμό των VIP μελών της Groupon.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, Live Shopping

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Discover more from neoecommerce

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading