Exceed Conference 2012: Αναμείνατε στον …. υπολογιστή σας

Μια φορά τον χρόνο συγκεντρώνονται στο Βερολίνο οι πρωτοπόροι ηγέτες του ηλεκτρονικού εμπορίου, για να ανταλλάξουν νέες ιδέες και να συζητήσουν τις εξελίξεις γύρω από αυτό.

Το διήμερο πρόγραμμα του εξαιρετικά ενδιαφέροντος συνεδρίου έχει ως άξονα τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως συνέδριο στο είδος του και θα περιλαμβάνει  μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Από αυτά, άλλα  θα σχετίζονται με την πρακτική του ηλεκτρονικού εμπορίου, και άλλα θα έχουν το χαρακτήρα διαλέξεων. Κατά τη διάρκεια του Exceed Conference 2012, αναμένεται να πραγματοποιηθούν συζητήσεις και συνεντεύξεις, που θα ανοίξουν νέο διάλογο και θα προκαλέσουν το έντονο ενδιαφέρον των συνέδρων. Η φετινή θεματολογία θα καλύψει όλο το φάσμα των πτυχών του ηλεκτρονικού εμπορίου, από επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα, Gender Innovation, Shopping Parties, Crowdfunding, Mass Customization, μέχρι Social Commerce και Start-Up panels.

Χαίρομαι που θα είμαι και πάλι μεταξύ των 500 συμμετεχόντων και μέσα από το neoecommerce θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματά του. Φωτογραφίες από το συνέδριο θα αναρτήσουμε και στο Facebook.



Categories: Χωρίς κατηγορία

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.