Amazon: Zappos, Shopbop και MyHabit δίνουν τέλος στην Endless

H Amazon γνωστοποίησε πρόσφατα ότι στις 27 Σεπτεμβρίου 2012 σταματάει τη λειτουργία της Endless,  για να την ενσωματώσει στην Amazon Fashion. Να υπενθυμίσω ότι η Amazon πρωτολειτούργησε την Endless τον Ιανουάριο του 2007 ως μια πλατφόρμα υποδημάτων και τσαντών, πριν ακόμα να κάνει περιττή την ύπαρξή της με την εξαγορά της Zappos το Νοέμβριο του 2009. Ήδη από τότε  αναρωτιόντουσαν αρκετοί, όπως ο Steve Gillmor από την TechCrunch εάν ήταν αναγκαία η λειτουργία της. Διεθνώς, η Endless συνεχίζει τη λειτουργία της κάτω από την επωνυμία Javari  στην Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιαπωνία.

Εκτός από την  Amazon Fashion, η Amazon επεκτείνει την αυτοκρατορία της στο χώρο της μόδας  με το τρίπτυχο των εταιρειών  Zappos, Shopbop και MyHabit. Αντίστοιχα με την Diapers, τη Soap, τη Wag, την Yoyo, την Casa και BeautyBar λειτουργεί ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, ξεκινώντας από βρεφικά είδη και παιδικά παιχνίδια και φτάνοντας μέχρι οικιακές συσκευές και προϊόντα υγιεινής.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου Kindle, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon Jeff Bezos έδωσε μια συνέντευξη τύπου την οποία αξίζει να δείτε. Κύριο μήνυμά του: «We love to invent..we love to pioneer!».

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Fashion

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.