Ψηφιακές αλχημείες: Zalando, Η.Π.Α., Direction

Τα τελευταία νέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, καθημερινά πριν τις 10 το πρωί

– Διεθνή –

KiomiZalando: H Zalando λάνσαρε πρόσφατα με το Kiomi ένα νέο διαδικτυακό κατάστημα μόδας. Η παραπάνω μάρκα θα κινηθεί στο στυλ της Zara και της Topshop. Το νέο εμπορικό σήμα της Zalando απευθύνεται τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό κοινό που αναζητά διαχρονική μόδα. Προς το παρόν, το παραπάνω σήμα δεν εμφανίζεται στο χαρτοφυλάκιο των ιδιωτικών ετικετών της zLabels. Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα η Zalando είχε λανσάρει το Emeza, ένα eShop για πολυτελή ρουχισμό.

ComscoreΗ.Π.Α.: Σύμφωνα με την Comscore, οι καταναλωτές των Η.Π.Α. δαπάνησαν συνολικά το ποσό των 103 δισ. δολαρίων για τις διαδικτυακές κρατήσεις τους στον τουρισμό. Από αυτά, το μεγαλύτερο ποσό δαπανήθηκε για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων (65%) ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι διαδικτυακές ξενοδοχειακές κρατήσεις με ποσοστό 19%. Στη τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκονται οι κρατήσεις ενοικιάσεων αυτοκινήτων με ποσοστό 9%. Οι μεγαλύτεροι πάροχοι διαδικτυακών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στις Η.Π. Α. είναι η Expedia, η Priceline και η Orbitz.

– Ελλάδα –

Direction_AdbookDirection: H Direction Εκδοτικός Οργανισμός Α.Ε., πρόσφατα λάνσαρε και
τη mobile έκδοση του adbook, του χρηστικού και περιεκτικού Οδηγού Marketing & Επικοινωνίας. Η παραπάνω εφαρμογή δημιουργήθηκε προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η χρηστικότητα των περιεχομένων του οδηγού. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει και να επικοινωνήσει «δια της αφής» με πάνω από 5.000 σημαντικές εταιρείες του χώρου της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ. Επίσης μπορεί να τηλεφωνήσει, να στείλει e-mail, να μπει στις ιστοσελίδες των εταιρειών που τον ενδιαφέρουν και επιπλέον να δει τις νέες διαφημιστικές ταινίες και να διαβάσει καθημερινά όλες τις ειδήσεις του χώρου. Επιπλέον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να «φιλτράρει» τα όσα βρίσκονται γεωγραφικά κοντά του, σύμφωνα με τις κατηγορίες εταιρειών που περιλαμβάνει το adbook. Σημειώνεται, ότι η διεύθυνση της κάθε εταιρείας είναι συνδεδεμένη με Google maps. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iPhones και μπορεί κανείς να την κατεβάσει από το appstore της Αpple.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Fashion

Tags: , , , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.