TouchCast: Ο εκδημοκρατισμός της παραγωγής βίντεο

Στο παρελθόν είχα αναφερθεί στο In-Video Shopping, το οποίο θα επιφέρει την διαδραστική επανάσταση στο Ηλεκτρονικό εμπόριο. Προς το παρόν, δυστυχώς, η διαδραστικότητα στα περισσότερα Online Video είναι απούσα, ενώ επιπλέον κατά την παρακολούθηση ενός βίντεο, ο χρήστης δεν μπορεί ταυτόχρονα να ενασχοληθεί με άλλα πράγματα στο διαδίκτυο.

TouchCastΤα παραπάνω ήρθε να λύσει το αμερικανικό Startup TouchCast με μια νέα υπηρεσία του. Μέσω της πλατφόρμας της TouchCast και των VApps της (Video Apps), δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες της να δημιουργήσουν «ζωντανά» μουλτιτάσκινγκ βίντεο, καθώς σε αυτά μπορούν να ενσωματώσουν εύκολα γραφικά, ιστοσελίδες, tweets, facebook, χάρτες, φωτογραφίες, ερωτηματολόγια, λίστες, ηλεκτρονικά καταστήματα καθώς και άλλα βίντεο. Και όλα, σε μια «κοινή» οθόνη. Ενώ τα παραγόμενα μέσω της παραπάνω εφαρμογής βίντεο, η οποία προς το παρόν διατίθεται για υπολογιστές Windows και για συσκευές iPad, μπορούν να κοινοποιηθούν τόσο στην ιστοσελίδα της TouchCast.com όσο και μέσω του Youtube.

Η εφαρμογή της παραπάνω πλατφόρμας μπορεί να επιφέρει την επανάσταση στο In-Video Shopping, η οποία με τη σειρά της θα επιφέρει αλλαγές στη βιωματική εμπειρία παρακολούθησης των βίντεο των χρηστών τόσο των υπολογιστών όσο και των συσκευών tablets.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, Trends

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.