Η Skroutz Α.Ε. επενδύει στο jamjar.gr, την πρώτη ελληνική online πλατφόρμα χειροποίητων δημιουργιών

Η Skroutz Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα ότι επενδύει για πρώτη φορά σε ελληνική startup. Ειδικότερα, η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων προχωράει σε μια σημαντική επένδυση στο jamjar.gr, την πρώτη ελληνική online πλατφόρμα χειροποίητων δημιουργιών.

Η νέα στρατηγική συνεργασία αφορά στη μετοχική συμμετοχή της Skroutz Α.Ε. στην jamjar A.E., καθώς επίσης και στην παροχή τεχνογνωσίας και πόρων για την αναβάθμιση της πλατφόρμας του jamjar.

jamjar_gr_homepage_screenshΒασική προτεραιότητα είναι η πλήρης αναβάθμιση και ο ανασχεδιασμός της πλατφόρμας του jamjar με την ενσωμάτωση όλων των σύγχρονων digital εργαλείων, με στόχο η ιστοσελίδα να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη κοινότητα ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών και ταυτόχρονα να μετατραπεί σε ένα πλούσιο online store, σήμα κατατεθέν της αφρόκρεμας των ελληνικών handmade προϊόντων.

Σημειώνω ότι η παραπάνω πλατφόρμα ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2013 από την Εύα Επιτροπάκη και την Βέρα Παπαγγελοπούλου. Όπως και στις πλατφόρμες “Handmade at Amazon“, Etsy και Dawanda έτσι και η jamjar θέλει να προωθήσει την αγοραστική εμπειρία και την αφήγηση της μοναδικής ιστορίας (Συναισθηματοποίηση: Το ντοπάρισμα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου) των μοναδικών δημιουργιών. Δείτε παρακάτω τα έκτακτα νέα της jamjar.

Μέσω της παραπάνω στρατηγικής, η Skroutz αποκτά πρόσβαση στο γυναικείο φύλο και στο social commerce ενώ η jamjar αποκτά εξειδικευμένη τεχνογνωσία, η ύπαρξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη για την ανάπτυξη ενός αρίστου ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Η jamjar αποτελεί εξαιρετικό αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανάπτυξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας (Female Commerce: Το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου θα έχει γυναικεία απόχρωση) στην Ελλάδα και στην δημιουργική οικονομία.

Σχετικά άρθρα:Categories: DIY-Commerce, e-commerce, E-Ventures, Social Commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: