Η PowaTag τέθηκε υπό αναγκαστική διαχείριση

Η αγγλική Powa Technologies, η οποία μέσω της εφαρμογής PowaTag (PowaTag: Το μελλοντικό «killer application» του κινητού επιχειρείν;) σκόπευε να αναδιαμορφώσει τόσο την αγορά των ψηφιακών πληρωμών όσο και του κινητού επιχειρείν αλλά και γενικότερα του ηλεκτρονικού εμπορίου, τέθηκε υπό αναγκαστική διαχείριση. Η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω των οικονομικών αδιεξόδων στα οποία περιήλθε εξαιτίας της κακοδιαχείρισης της διοίκησης.

PowaTagΗ παραπάνω εταιρεία που κάποτε αποτιμώνταν στα 2,7 δις. δολάρια, έλαβε συνολικά επενδυτικά κεφάλαια ύψους τουλάχιστον 175 εκατ. δολάρια, με κυριότερο επενδυτή την Wellington Management. Μάλιστα, μόλις πριν από ένα μήνα, ο γερμανικός όμιλος Otto είχε ανακοινώσει την επίτευξη στρατηγικής συνεργασίας με την Powa Technologies, καθώς και την απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού στο μετοχικό κεφάλαιο αυτής.

Σύμφωνα με το Sky News, η Deloitte, που διαχειρίζεται την Powa Technologies, ξεκίνησε ήδη τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους αγοραστές (Update: Βρέθηκε ήδη αγοραστής).

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, M-Commerce

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.