Η Amazon διαθέτει προς πώληση 488 εκατ. προϊόντα!

Πόσα προϊόντα πουλάει μέσω της πλατφόρμας της η Amazon; Σύμφωνα με εκτίμηση της νεοζηλανδέζικης εταιρείας ExportX, ο αμερικανικός κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτει προς πώληση 488 εκατ. προϊόντα μέσω της Amazon.com. Μάλιστα, ο αριθμός των προσφερόμενων προϊόντων στην παραπάνω διαδικτυακή πλατφόρμα έχει τουλάχιστον διπλασιαστεί από το έτος 2013. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι 485.000 νέα προϊόντα προστίθενται καθημερινά κατά μέσο όρο στην πλατφόρμα της.

Amazon-product-selection-20Παρόμοια ταχεία αύξηση των προσφερόμενων προϊόντων παρατηρείται και στις αντίστοιχες ευρωπαϊκές πλατφόρμες της Amazon.  

Πρόσφατα, σάς είχα αναφέρει ότι τα Marketplaces είναι τα επιχειρηματικά μοντέλα, που είναι οι πραγματικοί νικητές της συγκεντροποίησης στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Άλλωστε, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους (Έσπασε το φράγμα των 100 δισ. δολαρίων σε έσοδα η Amazon!).

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Commerce Platforms

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: