5 χρόνια neoecommerce

Το neoecommerce κλείνει τις επόμενες μέρες πέντε χρόνια λειτουργίας. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα των 1825 ημερών, στο neoecommerce δημοσιεύθηκαν περίπου 800 άρθρα – αναλύσεις, τα οποία από το τέλος του Ιανουαρίου 2012 αναδημοσιεύονται και στο www.epixeiro.gr. Ταυτόχρονα, μας χαροποιεί το γεγονός ότι το neoecommerce συνεχίζει να έχει φανατικούς αναγνώστες τόσο στην Ελλάδα όσο και από Έλληνες του εξωτερικού.

Επιπλέον με την Amazon ως καθοδηγητή του μελλοντικού εμπορίου, τον μετασχηματισμό του λιανεμπορίου, το νέο κινητό επιχειρείν, τις νέες τεχνολογίες, τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα αλλά και την ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόληση των ελληνικών επιχειρήσεων με το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, προβλέπεται ότι τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι και από τα πιο συναρπαστικά.

5-years-neoecommerce

Στο πλαίσιο αυτό και θέλοντας να παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην καθοδήγηση – υποστήριξη της ελληνικής αγοράς προς την επίτευξη της Αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο, το neoecommerce εμπλουτίζει το οικοσύστημά του. Μετά το neoecommerce.gr (Νοέμβριος 2011), το Ε-Commerce 2020 (2013) και την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (2015), η πλατφόρμα των ne33 Pioneers (ne33 Pioneers: Στον αέρα η νέα πρωτοβουλία του neoecommerce) αλλά και τα ne33 Think Tank αποτελούν τις νέες πρωτοβουλίες μας σχετικές με την καθοδήγηση της αγοράς αλλά και την προώθηση της δικτύωσης των Εμπόρων μεταξύ τους. Μάλιστα, σε δύο εβδομάδες περίπου λαμβάνει χώρα το πρώτο μας ne33 Think Tank στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ στις αρχές του νέου έτους θα ακολουθήσει το αντίστοιχο Event και στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα σχεδιάζουμε και άλλου είδη formats.

Παραμένουμε σταθεροί στις αξίες και στις αρχές μας. Θα συνεχίζουμε να μην τοποθετούμε διαφημιστικά μηνύματα – αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο των ne33 Pioneers. Ενώ υπενθυμίζω ότι το neoecommerce ακολουθεί μια αυστηρή No-PR επικοινωνιακή στρατηγική.

Το σημαντικότερο, όμως, στο τέλος! Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες και συνεργάτες μας που αγκάλιασαν την μέχρι σήμερα προσπάθειά μας, αυτές τις 1825 μέρες, και ευελπιστούμε σε μια ακόμα πιο επιτυχημένη συνέχεια. Είμαστε σίγουροι ότι με την υποστήριξη των ne33 Pioneers, το 2017 θα είναι η πιο συναρπαστική χρονιά μετά από το 2011, ήτοι τη χρονιά που πρωτάρχισε το βιωματικό (ελληνικό) ταξίδι του neoecommerce.

Σχετικά άρθρα:

 Categories: e-commerce

Tags:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: