Ο Zolotas στο ne33 ThinkTank, στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 18 Απριλίου

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι και ο Νίκος Πλυτάς, E-Commercer Manager του Οίκου Zolotas, ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα brand διεθνώς με τις δημιουργίες του να κοσμούν μεγάλα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, θα συμμετάσχει στο προσεχές ne33 ThinkTank, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018, στο ξενοδοχείο IBIS Style στo Ηράκλειο της Κρήτης.

Διακεκριμένα πρόσωπα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα διαφωτίσουν τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου για την επίτευξη της αριστείας στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό θα επιτευχθεί διαμέσου της παρουσίασης των προκλήσεων και των στρατηγικών διεθνοποίησης μέσω του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν αλλά και των βέλτιστων πρακτικών αυτού.

Οι ημερίδες ηλεκτρονικού εμπορίου ne33 ThinkTank συνεχίζουν να προκαλούν αίσθηση, καθώς η επιδίωξή μας ως ανεξάρτητη από τους συνδέσμους εκδήλωση είναι και θα παραμείνει η δυνατότητα ανταλλαγής σκέψεων και ερεθισμάτων προς τους «ανοιχτόμυαλους εμπόρους» για την επίτευξη της αριστείας στο μελλοντικό εμπόριο – με ιδιαίτερη έμφαση στη στρατηγική ανάπτυξη και την κατάδειξη ευκαιριών και δυνατοτήτων.

Σημειώνεται ότι τα ne33 ThinkTank Events διεξάγονται από κοινού από το neoecommerce.gr και τους ne33-Pioneers, τους πρωτοπόρους παρόχους υπηρεσιών που θέλουν να στηρίξουν στρατηγικά την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, ενώ απευθύνονται αποκλειστικά σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών. Μέχρι στιγμής περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη έχουν παρακολουθήσει τις παραπάνω ημερίδες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Η εγγραφή στην ημερίδα γίνεται στο παρακάτω link:

https://www.eventora.com/el/Events/ne33-thinktank-heraklion18

Όπως είχαμε ανακοινώσει πρόσφατα, το neoecommerce εμπλουτίζει το οικοσύστημά του (Προαναγγελία: Έρχονται οι ηλεκτρονικές εκδόσεις – Whitepaper του neoecommerce). Μετά το neoecommerce.gr, την Αφίσα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, την πλατφόρμα των ne33 Pioneers αλλά και τα ne33 Think Tank, οι «ηλεκτρονικές εκδόσεις – Whitepapers» του neoecommerce αποτελούν τις νέες πρωτοβουλίες μας. Η πρώτη έκδοσή μας θα αφορά το Διασυνοριακό Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ενώ αυτή θα διατεθεί εντελώς δωρεάν προς κατέβασμα (download) στο neoecommerce.gr.

Σχετικά άρθρα:Categories: B2B, e-commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: