Lampenwelt: Πωλήσεις ύψους 75 εκατ. ευρώ το 2017

Όπως είχα αναφέρει στο παρελθόν, η εξειδίκευση (Ποιες εξειδικευμένες κατηγορίες αγορών έχουν ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου) είναι ένας από τους μοχλούς ανάπτυξης στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδικού ενδιαφέροντος της Lampenwelt.

Οι πωλήσεις του μεγαλύτερου εξειδικευμένου ηλεκτρονικού καταστήματος στην Ευρώπη στα είδη φωτισμού, ανήλθαν στα 75 εκατ. ευρώ το 2017 έναντι 61 εκατ. ευρώ το 2016. Το παραπάνω, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο γερμανικό διαδικτυακό ιστότοπο Deutsche Startups, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Lampenwelt, ο Thomas Rebmann.

Το νέο κέντρο Logistics – αποθηκευτικοί χώροι της Lampenwelt – Πηγή: Lampenwelt

Η Lampenwelt λειτουργεί ηλεκτρονικά καταστήματα σε 15 ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Σουηδία, Ελβετία, Ισπανία, Μ. Βρετανία), με το δικός του Domain. Η εταιρεία απασχολεί 300 άτομα προσωπικό, ενώ πρόσφατα ολοκληρώθηκε η επέκταση των νέων υπερσύγχρονων αποθηκευτικών χώρων που πλέον θα καλύπτουν 9.500 τμ στεγασμένων χώρων.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Furniture

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.