Η Farfetch ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την Stadium Goods έναντι 250 εκατ. δολαρίων

Το ενδιαφέρον της για την εξαγορά της αμερικανικής Stadium Goods, έναντι 250 εκατ. δολαρίων, ανακοίνωσε η Farfetch (Farfetch: Το μέλλον της κρέμεται από μια λεπτή τεντωμένη ακριβή κλωστή), σχεδιάζοντας την επέκταση των δραστηριοτήτων της και στην ελκυστική αγορά του Sportswear και ειδικότερα στην αγορά των sneakers. Όπως επισημαίνεται στη σχετική επίσημη ανακοίνωση, η εξαγορά θα γίνει με την καταβολή μετρητών και μετοχών, ενώ αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2019.

Η Stadium Goods, η αποκαλούμενη “Tiffany’s for sneakerheads“, ιδρύθηκε μόλις το 2015 και έχει λάβει συνολικά επενδυτικά κεφάλαια ύψους 5,6 εκατ. δολάρια (μεταξύ των επενδυτών είναι και ο γαλλικός οίκος πολυτελείας LVMH), ενώ ακαθάριστη αξία των εμπορευμάτων (Gross Merchandise Value) τα οποία διακινούνται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα ξεπέρασε για το 2017 τα 100 εκατ. δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι η Farfetch μπήκε στο Χρηματιστήριο τον περασμένο Σεπτέμβριο αντλώντας 855 εκατ. δολάρια (Η Farfetch άντλησε 885 εκατ. δολάρια από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Fashion, Ε-Shoes

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.