The RealReal: Επιτυχής η IPO – Άντλησε 300 εκατ. δολάρια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δημόσια προσφορά της πλατφόρμας C2C (consumer to consumer) μεταπώλησης μεταχειρισμένων ειδών πολυτελείας TheRealReal („The RealReal: Στα 207 εκατ. δολάρια ο τζίρος της – δρομολογεί την είσοδό της στο χρηματιστήριο“), στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με την εταιρεία να αντλεί 300 εκατ. δολάρια. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η δημόσια προσφορά των 15 εκατ. νέων Κοινών Μετοχών ολοκληρώθηκε, με τιμή 20 δολάρια ανά μετοχή.

Ωστόσο, η μετοχή έκλεισε την πρώτη μέρα στα 28,9 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 45% περίπου, φτάνοντας τη συνολική της κεφαλαιοποίηση στα 2,39 δισ. δολάρια περίπου.

Η TheRealReal αποτελεί τη δεύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, μετά την Stitch Fix („Stitch Fix: Αύξηση τζίρου κατά 26% ανερχόμενη σε 1,2 δισ. δολάρια – ετοιμάζει την επέκτασή της στην αγγλική αγορά“), που αφορά παρουσία γυναικών ιδρυτών στο ανδροκρατούμενο ηλεκτρονικό επιχειρείν („Οι δέκα πληγές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου“) και ξεπερνά σε κεφαλαιοποίηση το δισεκατομμύριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Times, μια ακόμα αμερικανική πλατφόρμα μεταπώλησης μεταχειρισμένων ενδυμάτων, η Poshmark („Poshmark: Οι 4 εκατ. πωλητές της πραγματοποίησαν συνολικές πωλήσεις ύψους 1 δισ. δολαρίων“), ετοιμάζει την είσοδo της στο χρηματιστήριο.

Σχετικά άρθα:



Categories: e-commerce, E-Fashion, Recommerce

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.