Η Alibaba εξαγόρασε τη δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα “Kaola”, έναντι 2 δισ. δολάρια

Ο κινεζικός γίγας του ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba, εξαγοράσε τη δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα «Kaola», από την NetEase. Η ύψους 2 δισ. δολαρίων εξαγορά δημιουργεί τη μεγαλύτερη διασυνοριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα. Με την εξαγορά η Alibaba θα ενσωματώσει τo Kaola στο Tmall Global, αυξάνοντας το μερίδιό της στην αγορά του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου στο 57% από 32,3% σήμερα.

Kaola HomepageΤο Kaola θα συνεχίζει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τη Tmall Global, ενώ ως νέος διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο Alvin Liu.

Για τον τρόπο προσέγγισης και λειτουργίας της κινεζικής αγοράς, στην πλέον δυνατή παγκοσμίως αγορά λιανεμπορίου, είχαμε αναφερθεί εκτενέστερα στην πρώτη μας ηλεκτρονική έκδοση – Whitepaper με τίτλο «Διεθνοποίηση μέσω ενός κλικ».

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Commerce Platforms, Internationalization

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: