Η ελβετική Digitec Galaxus στο κλαμπ των δισεκατομμυρίων

Μετά την ολλανδική Coolblue και η ελβετική Digitec Galaxus μπαίνει στο κλαμπ των eShop ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών με τζίρο δισεκατομμυρίων. Ειδικότερα, η Digitec Galaxus, η οποία δραστηριοποιείται στις αγορές της Ελβετίας και του Λουξεμβούργου με τις ομώνυμες πλατφόρμες digitech.ch και galaxus.ch, έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου σε καθαρές πωλήσεις το 2019 ανερχόμενες στα 1,15 εκατ. ελβετικά φράγκα, 16% υψηλότερες σε σχέση με το 2018.

Σύμφωνα με την συμβουλευτική Carpathia, τα έσοδα από τις υπηρεσίες marketplace ανήλθαν στα 50 εκατ. ελβετικά φράγκα, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η πορεία της ελβετικής εταιρείας στη γερμανική αγορά, στην οποία εισήλθε μόλις το φθινόπωρο του 2018 και στην οποία οι πωλήσεις αγγίζουν τα 15 με 20 εκατ. ευρώ.

Η Digitec Galaxus, η οποία ανήκει κατά 70% στον ελβετικό Όμιλο Migros, ανακοίνωσε ότι τον Απρίλιο θα λειτουργήσει μια νέα πλήρως αυτοματοποιημένη αποθήκη, διπλασιάζοντας ουσιαστικά την υπάρχουσα έκταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Digitec Galaxus έχει ενσωματώσει έξυπνα το Re-Commerce στα ηλεκτρονικά καταστήματά της („Digitec Galaxus: Παράδειγμα προς μίμηση για τους έλληνες εμπόρους η εφαρμογή του Re-Commerce στον κλάδο των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών“).

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Consumer Electronics

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: