Το neoecommerce «ανοίγει τις πόρτες του» σε συνεργάτες περιεχομένου

Το neoecommerce σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο format και για αυτόν τον λόγο ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του σε συνεργάτες περιεχομένου από τους κλάδους των Analytics, Business Intelligence & Artificial Intelligence, Fulfilment & Logistics, Marketplaces, Marketing, Mobile, Payment & Security, Shoptech, UX, αλλά και από άλλους τομείς.

Ενδιαφερόμενες εταιρείες (Πάροχοι και Agencies) που επιθυμούν να επικοινωνήσουν το Branded (διαφημιστικό) περιεχόμενό τους, με τη μορφή advertorial, στο περιβάλλον του κορυφαίου εξειδικευμένου μπλοκ για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην ελληνική αγορά -σε εβδομαδιαία, μηνιαία ή τριμηνιαία συχνότητα (σε ετήσια βάση συνεργασίας)- ευχαρίστως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας εδώ.

Σημειώσατε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες (3) και ως εκ τούτου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ υπενθυμίζουμε ότι το neoecommerce ακολουθεί μια αυστηρή No-PR επικοινωνιακή στρατηγική.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι εξετάζουμε την προοπτική διεξαγωγής του πρώτου E-Commerce Tour στη Γερμανία από 9 – 12 Οκτωβρίου, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, και θα επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό με περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά άρθρα:Categories: Χωρίς κατηγορία

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: