Η Amazon «βουλιάζει» τη τιμή του Fire Phone στα 99 cent

Λίγους μόνο μήνες μετά το λανσάρισμα του Fire Phone, η Amazon «βουλιάζει» τη τιμή αυτού στα 99 cent (εξαιρουμένου της 24μηνης συνδρομής κινητής τηλεφωνίας). Ο Jeff Bezos, αφού διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να πωλήσει την έξυπνη κινητή συσκευή του (φήμες κάνουν λόγο για 35.000 συσκευές) στη τιμή των 649 δολαρίων (χωρίς συμβόλαιο) – 199 δολαρίων (με συμβόλαιο), ακολουθεί την καθιερωμένη στρατηγική της ριζοσπαστικής επιδότησης.

Fire-Phone

Ταυτόχρονα η Amazon λανσάρει το Fire Phone στην αγγλική και τη γερμανική αγορά. Στην αγγλική αγορά αποκλειστικός διανομέας είναι η o2 ενώ στη γερμανική η Telekom.

Φυσικά, όπως συνηθίζεται, το τελικό κόστος για τους πελάτες της κινητής τηλεφωνίας είναι πολύ διαφορετικό.  Στη Γερμανία για παράδειγμα, η Deutsche Telekom προσφέρει το Fire Phone στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ, αλλά μονάχα εάν ο πελάτης κλείσει συμβόλαιο διάρκειας 24 μηνών, με ελάχιστο κόστος τα 45 ευρώ ανά μήνα.

Ενώ ενδιαφέρον έχει η χρονική στιγμή ανακοίνωσης της συγκεκριμένης ενέργειας της Amazon, καθώς σήμερα αναμένεται να παρουσιάσει η Apple το νέο της iPhone 6.

Το Fire Phone και την καινοτόμο εφαρμογή του Firefly button παρουσίασα εκτενέστερα σε παλαιότερο άρθρο μου.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, Smart Devices

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.