6ο InfoCom Mobile World – Mobile Changes Everything: The X factor!

Το 6ο Συνέδριο InfoCom Mobile World, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2016 στο Divani Caravel Hotel, με γενικό τίτλο: «Mobile Changes Everything: The X factor!».

infocommobileworld«Τα data ρει» θα μπορούσε να πει κανείς με ασφάλεια παραφράζοντας τον Ηράκλειτο, για να περιγράψει τη σημερινή κατάσταση στην αγορά. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το 4G γνώρισε εκπληκτική ανάπτυξη, έγινε 4G++ και συμπαρασύρει με τη σειρά του όλη τη βιομηχανία της κινητής. Είναι πλέον σαφές ότι η κινητήρια δύναμη, αλλά και η μόνη παράμετρος που σημειώνει αλματώδη αύξηση στα μεγέθη, είναι η «κατανάλωση» δεδομένων. Η κατανάλωση μπορεί ίσως να είναι μετρήσιμη, αλλά το αντίκτυπο στη ζωή των χρηστών είναι ανυπολόγιστο. Οι αλλαγές στη βιομηχανία της κινητής, φέρνουν πολλαπλάσιες αλλαγές στη ζωή μας. Τι ευκαιρίες και τι προκλήσεις προσφέρει η αγορά; Αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα θα απασχολήσουν το 6ο Συνέδριο InfoCom Mobile World, με τις εξής ενότητες:

  • Από το 4G στο 5G path: Μονοπάτι ή λεωφόρος;
  • Applications & Services: Ωρίμανση ή αναγέννηση;
  • The future experience: Connectivity everywhere!

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του InfoCom Mobile World.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το neoecommerce.gr στηρίζει την παραπάνω διοργάνωση ως Χορηγός Επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα:Categories: M-Commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: