5ο Συνέδριο e-Business & Social Media World

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία SmartPress διοργανώνει το συνέδριο e-Business & Social Media World, το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ελλάδα για τους κλάδους του ηλεκτρονικού επιχειρείν, του ηλεκτρονικού εμπορίου, του ψηφιακού marketing και των Social Media. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα με γενικό τίτλο «Convert & Monetize: The Pro Era!»

eBusiness-World-2016

Σε παράλληλη ενότητα θα διεξαχθούν εξειδικευμένα workshops με συνεχή ροή προκειμένου να καλυφθούν σε βάθος σημαντικές θεματικές της αγοράς όπως:

User Experience & Personal Interaction, Conversion Optimization, UX και βελτιστοποίηση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, Shopping Behavior, Customer Service, Cross Border, Omni-Channel, Augmented Retail, Mobile Commerce, Digital Single Market & Νομοθεσία, Ενίσχυση της Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης, Payment & Security, Logistics, e-Skills κ.α.

Θα παρουσιαστούν επίσης οι νέες προσεγγίσεις αναφορικά με τη σημασία του περιεχομένου ως παράγοντα επιτυχίας, οι τάσεις που επικρατούν στο Marketing (Programmatic, Social Media, Mobile, SMS & e-mail, SEO, Affiliate κ.α.), καθώς και τα σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης.

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις όπως workshops, διαγωνισμοί, gaming κ.α., με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ειδικότερα στα e-Skills, όπου θα πλαισιωθούν από μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων με υποτροφίες και πολλές εκπλήξεις.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το συνέδριο πατήστε εδώ.

Το neoecommerce.gr στηρίζει την παραπάνω διοργάνωση ως Χορηγός Επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: