Η ShowroomPrivé ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την ιταλική Saldiprivati

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην αγορά των Live Shopping Clubs (Flash Sales), καθώς ο πυρετός των εξαγορών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μετά την Vente-Privee και την Bestsecret (Τη Privalia και την eboutic.ch απέκτησε η Vente-Privee – Οδεύει ολοταχώς για τζίρο 3 δισ. ευρώ) και η γαλλική ShowroomPrivé θέλει να επεκταθεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Ειδικότερα, το δεύτερο μεγαλύτερο Shopping Club της Γαλλίας, μελετά το ενδεχόμενο εξαγοράς (αρχείο PDF) της ιταλικής SaldiPrivati.

SaldiPrivatiΗ Saldiprivati ανήκει στην ιταλική Banzai, η οποία μπήκε πέρυσι στο χρηματιστήριο (Ιταλία: Είσοδος της Banzai στο Χρηματιστήριο) και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο Shopping Club της Ιταλίας, με περισσότερα από δύο εκατομμύρια μέλη και πωλήσεις άνω των 48,6 εκατ. ευρώ (αρχείο PDF).

Στον αντίποδα, τα καθαρά έσοδα της ShowroomPrivé για το 2015 ανήλθαν στα 442,8 εκατ. ευρώ (ShowroomPrive: Εντυπωσιακή αύξηση καθαρών εσόδων κατά 27% στα 442,8 εκατ. ευρώ), ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2016 αυτά αυξήθηκαν κατά 21% στα 240,3 εκατ. ευρώ (αρχείο PDF).

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, Shopping Clubs

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: