Η ShowroomPrivé εξαγόρασε την Beauteprivee

Μετά την εξαγορά της ιταλικής Saldiprivati (Η ShowroomPrivé εξαγόρασε την ιταλική Saldiprivati έναντι μεγίστου τιμήματος 38 εκατ. ευρώ), η ShowroomPrivé ανακοίνωσε χθες (αρχείο PDF) και την εξαγορά της Beauteprivee, του κορυφαίου γαλλικού Shopping Club που προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ομορφιάς και αντίστοιχες υπηρεσίες, όπως επισκέψεις σε Spa και Σαβ/κα ευεξίας και η οποία απαριθμεί 3 εκατ. μέλη.

beautepriveeΠαράλληλα η ShowroomPrivé ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα (αρχείο PDF) για το 2016. Σύμφωνα με τα παραπάνω τα παραπάνω στοιχεία, οι συνολικές πωλήσεις της ανήλθαν στα 540 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας αύξηση 22% σε σχέση με το 2015 (ShowroomPrive: Εντυπωσιακή αύξηση καθαρών εσόδων κατά 27% στα 442,8 εκατ. ευρώ).  Σύμφωνα με την ίδια, το μεγαλύτερο ποσοστό του τζίρου της προέρχεται από την αγορά της Γαλλίας, ενώ το 55% του τζίρου της προήρθε μέσω των κινητών συσκευών.

showroomprive-kpisΗ ShowroomPrive απαριθμεί 3,2 εκατ. ενεργά μέλη, με μέσο όρο αξίας καλαθιού τα 38 ευρώ, ενώ αυτοί δαπανούν ετησίως κατά μέσο όρο 159,9 ευρώ. Αυτή δραστηριοποιείται σε 167 χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Εάν η ανάπτυξη της ShowroomPrive συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, αυτή εκτιμάται ότι το 2020 θα πραγματοποιεί τζίρο της τάξεως των 1,1 δισ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα:



Categories: E-Beauty, e-commerce, E-Fashion, Shopping Clubs

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.