eFood: Ξεκίνησε σήμερα η υπηρεσία Amazon Fresh στο Μόναχο

Την ίδια στιγμή που η Amazon διακόπτει τη λειτουργία της υπηρεσίας Amazon Fresh σε διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών (Amazon is shutting down its Fresh grocery delivery service in parts of at least nine states), η διείσδυσή της στη Γερμανία συνεχώς αυξάνεται. Μετά το Βερολίνο (eFood: Η Amazon λάνσαρε στο Βερολίνο την υπηρεσία Amazon Fresh) και το Αμβούργο, η Amazon ξεκίνησε σήμερα την υπηρεσία της Amazon Fresh και στο Μόναχο.

Ειδικότερα, οι Prime πελάτες της Amazon μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 300.000 κωδικούς (από αυτούς, 200.000 κωδικοί αφορούν προϊόντα non-food) που μεταξύ αυτών θα είναι οπωρολαχανικά, κρεατικά, αρτοσκευάσματα, κατεψυγμένα τρόφιμα, βιολογικά προϊόντα, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά. Έτσι, λοιπόν, με την καταβολή 9,99 ευρώ μηνιαίως, τα Prime μέλη λαμβάνουν δωρεάν παράδοση για καλάθια συνολικής αξίας τουλάχιστον 50,00 ευρώ. Η δε παράδοση των παραγγελιών εκτελείται από Δευτέρα έως Σάββατο μεταξύ 8:00 το πρωί έως 10:00 το βράδυ. Μάλιστα, αν o χώρος παράδοσης της παραγγελίας είναι ασφαλισμένος, η παράδοση μπορεί να γίνει και από τις 5:00 το πρωί χωρίς την παρουσία του παραλήπτη.

Ορισμός χρονικού διαστήματος παράδοσης της Amazon Fresh – Πηγή: Amazon

Παράλληλα, 24 καταστήματα της βαυαρικής πρωτεύουσας θα προμηθεύουν την Amazon με διάφορα γνωστά ντελικατέσεν της περιοχής.

Η Amazon με την Whole Foods (Θα καταφέρει να λύσει τον «γόρδιο δεσμό» της λιανικής πώλησης τροφίμων, η στρατηγική της Amazon για τη Whole Foods;) αλλά και με τις υπηρεσίες της Amazon Fresh, Prime Pantry και Prime Now, κατέχει αρκετές σημαντικές εναλλακτικές λύσεις για να μεταλλαχθεί σε κορυφαίο τοπικό προμηθευτή στη λιανική πώληση τροφίμων.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Food

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.