Η About You στοχεύει στην κατάκτηση εντός διετίας μιας εκ των τριών πρώτων θέσων στην αγορά του Online Fashion

Η About You στοχεύει (via) στην κατάκτηση εντός διετίας μιας εκ των τριών πρώτων θέσων στην αγορά του Online Fashion (Οι 4 εταιρείες δισεκατομμυρίων του eFashion στην Ευρώπη). Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια η εταιρεία κατάκτησε τον τίτλο του «μονόκερου» (Η About You άντλησε επενδυτικά κεφάλαια ύψους 300 εκατ. δολαρίων – κατακτά τον τίτλο του «μονόκερου»).

Η About You ανακοίνωσε πρόσφατα στο συνέδριο NOAH του Λονδίνου ότι η ακαθάριση αξία των εμπορευμάτων (Gross Merchandise Value) που θα διακινηθούν μέσω της πλατφόρμας της θα ανέλθει για το τρέχον έτος στα 1,6 δισ. ευρώ από 900 εκατ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα, ενώ για το επόμενο έτος προσδοκά ότι το GMV θα ξεπεράσει τα 2,5 δισ. ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι, η About You άντλησε νέα επενδυτικά κεφάλαια ύψους 300 εκατ. δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεοφυής επιχείρηση, του γερμανικού ομίλου Otto, είναι ζημιογόνος.

Σχετικά άρθρα:



Categories: e-commerce, E-Commerce Platforms, E-Fashion

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.