Η Delivery Hero σχεδιάζει να λειτουργήσει 400 μικρές αποθήκες ως το τέλος του έτους

Η εισηγμένη γερμανική Delivery Hero, θυγατρική της οποίας είναι η «e-food.gr», ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σχεδιάζει να λειτουργήσει 400 μικρές αποθήκες (τα λεγόμενα Dmarts) ως το τέλος του έτους στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Τα Dmarts κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργία του Quick Commerce (γρήγορο εμπόριο), μέσω του οποίου θα μπορεί να παραδίδει άμεσα (σε λιγότερο από μισή ώρα) τις παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα από τα συνεργαζόμενα τοπικά καταστήματα. Delivery Hero, Pioneering in Quick CommerceΣτη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αμερική, η εταιρεία λειτουργεί ήδη περισσότερες από εκατό τοπικές αποθήκες, μέσω των οποίων επιτυγχάνονται χρόνοι παράδοσης κάτω των 20 λεπτών. Μάλιστα, εκτός από είδη που πωλούνται σε Σούπερ Μάρκετ, διανέμονται σε άμεσο χρόνο και άνθη, ηλεκτρονικά είδη και φαρμακευτικά προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία ήταν η πρώτη αγορά που η Delivery Hero δοκίμασε με επιτυχία τη νέα τάση της αγοράς υπηρεσιών Delivery, ήτοι το εμπόριο και την διανομή βασικών προϊόντων μέσω των δικών τους αποθηκών.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, καθώς και την πρόσφατη συνεργασία της e-Food.gr με την Σκλαβενίτης, δεν αποκλείεται η e-Food.gr να στήσει σύντομα τα Dmarts και στην ελληνική αγορά.

Σχετικά άρθρα:



Categories: Business Models, e-commerce, E-Commerce Platforms, E-Food, Location Based Services, Logistics, On-Demand Commerce, Trends

Tags: , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.