Coolblue: Αύξηση τζίρου 34% το 2020 στα 2 δισ. ευρώ

Τρία, μόλις, χρόνια μετά από το πρώτο δισεκατομμύριο (Οι ολλανδικές Bol.com και Coolblue στο κλαμπ των δισεκατομμυρίων) της Coolblue, ο τζίρος της το 2020 διπλασιάστηκε στα 2 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση σε σύγκριση με το 2019 κατά 34%. Coolblue hits turnover of 2 billion eurosΗ λειτουργική κερδοφορία προ αποσβέσεων, τόκων, φόρων και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBITDA) ανήλθε σε 114 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 66 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2019.

Η εταιρεία πέραν των ηλεκτρονικών καταστημάτων λειτουργεί και 15 φυσικά καταστήματα, ενώ η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται μέσω των ιδιόκτητων μεταφορικών μέσων (φορτηγών και ποδηλάτων), με στόχο να φέρει εις πέρας…και την αξιόπιστη παράδοση στο «τελευταίο μίλι».

Η εταιρεία Coolblue, που δραστηριοποιείται σε 3 ευρωπαϊκές αγορές (Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία) στον κλάδο λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, αποτελεί ένα από τα κορυφαία, βάσει τζίρου, ηλεκτρονικά καταστήματα του κόσμου.

Σχετικά άρθρα:

 



Categories: Consumer Electronics, e-commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.