Η Unilever εξαγοράζει την Dollar Shave Club έναντι 1 δισ. δολαρίων

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως, η Unilever, φημολογείται ότι εξαγόρασε την Dollar Shave Club έναντι 1 δισ. δολαρίων! Αν το παραπάνω ποσό επαληθευτεί, τότε θα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα Deals των τελευταίων ετών στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Dollar-Shave-ClubΤο συνολικό ποσό που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Dollar Shave Club από επενδυτικά κεφάλαια ανέρχεται στα 160 εκατ. δολάρια. Ενώ οι πωλήσεις της για το 2016 θα ανέλθουν στα 200 εκατ. δολάρια, έναντι 152 εκατ. δολαρίων το 2015.

Όπως είχα αναφέρει στο παρελθόν, στην παρουσίαση της παραπάνω συνδρομητικής υπηρεσίας (Subscription ή Abo-Commerce), αυτό που ξεχωρίζει ιδιαιτέρως σε αυτή, πέρα από τη χαμηλή τιμή, είναι ο τρόπος επικοινωνίας της υπηρεσίας. Το Viral βίντεο της Dollar Shave Club συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Μέσω της παραπάνω εξαγοράς, η Unilever εισέρχεται στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγορά των ξυραφιών, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να κερδίσει μερίδιο αγοράς από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικότερα από την Procter & Gamble.

Σχετικά άρθρα:Κατηγορίες:Abo-Commerce, e-commerce

Ετικέτες: ,

1 reply

  1. H Dollar Shave Club έρχεται του χρόνου και στην Ευρώπη (Dollar Shave Club to enter Europe in 2018 http://www.essentialretail.com/home/article/59db88783d807-dollar-shave-club-to-enter-europe-in-2018).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: