Η Zalando επεκτείνει το ευρωπαϊκό δίκτυό της logistics

Η Zalando επεκτείνει το ευρωπαϊκό δίκτυό της logistics. Μετά την Ιταλία (Η Zalando ανοίγει ένα νέο κέντρο logistics στην Ιταλία), η Zalando γνωστοποίησε ότι θα λειτουργήσει δύο νέα κέντρα logistics στην Ευρπώπη, ένα στη Γαλλία και ένα στην Πολωνία.

Zalando Logistics Network

Ειδικότερα, μέσω του νέου κέντρου της logistics στην περιοχή του Παρισιού, η Zalando θα διεκπεραιώνει άμεσα όλες τις αποστολές των παραγγελιών προς τους Γάλλους πελάτες της. Αντίστοιχα, το νέο κέντρο της logistics στην Πολωνία, συνολικής εκτάσεως 130.000 τ.μ. θα στηθεί στην κωμόπολη Gryfino που βρίσκεται κοντά στα γερμανικά σύνορα και θα αποτελέσει κομβικό σημείο ιδιαίτερα για τις αποστολές δεμάτων προς τους Πολωνούς, Γερμανούς και Β. Ευρωπαίους πελάτες της Zalando.  Άλλωστε, ένα από τα κορυφαία θέματα που έχουν μπει στην ατζέντα της Zalando (αρχείο PDF) είναι και η επίτευξη της άμεσης παράδοσης (Fast Delivery) των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος αλλά και της άμεσης επιστροφής αυτών.

Όπως είχε εξαγγείλει η Zalando στο πλαίσιο των Capital Markets Days (αρχείο PDF), τα νέα κέντρα logistics θα την επιτρέψουν να εξασφαλίσει πωλήσεις ύψους 7 δισ. ευρώ.

Πρόσφατα η Zalando ξεπέρασε σε κεφαλαιοποίηση την METRO AG ως η εταιρεία λιανικής με τη μεγαλύτερη αξία στη Γερμανία.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Fashion, Internationalization, Logistics

Tags:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: