Η ShowroomPrivé εξαγόρασε την Beauteprivee

Μετά την εξαγορά της ιταλικής Saldiprivati (Η ShowroomPrivé εξαγόρασε την ιταλική Saldiprivati έναντι μεγίστου τιμήματος 38 εκατ. ευρώ), η ShowroomPrivé ανακοίνωσε χθες (αρχείο PDF) και την εξαγορά της Beauteprivee, του κορυφαίου γαλλικού Shopping Club που προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ομορφιάς και αντίστοιχες υπηρεσίες, όπως επισκέψεις σε Spa και Σαβ/κα ευεξίας και η οποία απαριθμεί 3 εκατ. μέλη.

beautepriveeΠαράλληλα η ShowroomPrivé ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα (αρχείο PDF) για το 2016. Σύμφωνα με τα παραπάνω τα παραπάνω στοιχεία, οι συνολικές πωλήσεις της ανήλθαν στα 540 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας αύξηση 22% σε σχέση με το 2015 (ShowroomPrive: Εντυπωσιακή αύξηση καθαρών εσόδων κατά 27% στα 442,8 εκατ. ευρώ).  Σύμφωνα με την ίδια, το μεγαλύτερο ποσοστό του τζίρου της προέρχεται από την αγορά της Γαλλίας, ενώ το 55% του τζίρου της προήρθε μέσω των κινητών συσκευών.

showroomprive-kpisΗ ShowroomPrive απαριθμεί 3,2 εκατ. ενεργά μέλη, με μέσο όρο αξίας καλαθιού τα 38 ευρώ, ενώ αυτοί δαπανούν ετησίως κατά μέσο όρο 159,9 ευρώ. Αυτή δραστηριοποιείται σε 167 χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Εάν η ανάπτυξη της ShowroomPrive συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, αυτή εκτιμάται ότι το 2020 θα πραγματοποιεί τζίρο της τάξεως των 1,1 δισ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα:Κατηγορίες:E-Beauty, e-commerce, E-Fashion, Shopping Clubs

Ετικέτες: , , ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: