Η Εnjoy με τζίρο μόλις 60 εκατ. δολάρια θέλει να αντλήσει 454 εκατ. δολάρια

Η Enjoy (Enjoy: Ο νέος τρόπος πώλησης ηλεκτρικών συσκευών“) με τζίρο μόλις 60 εκατ. δολάρια το 2020, έναντι 46 εκατ. δολάρια το 2019, θέλει να αντλήσει 454 εκατ. δολάρια μέσω SPAC (Εταιρείας Εξαγοράς Ειδικού Σκοπού) της Marquee Raine Acquisition.

Enjoy Through the Door Shopping Experience

Μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, οι καταναλωτές δεν λαμβάνουν μονάχα τις παραγγελίες στην οικία τους, αλλά οι ειδικοί της Enjoy, που παρεμπιπτόντως είναι μόνιμο (ακριβό) προσωπικό, επισκέπτονται τους χώρους τους, για να τους στήσουν – ρυθμίσουν τον τεχνικό εξοπλισμό και να τους εκπαιδεύσουν στον τρόπο χρήσης του.

Η εταιρεία προσφέρει την υπηρεσία της σε 88 πόλεις των ΗΠΑ, Καναδά και Μ. Βρετανία, ενώ από το 2023 θα επεκτείνει την υπηρεσία της και άλλες χώρες.

Το επιχειρηματικό μοντέλο του Personal Commerce της Enjoy καταδεικνύει εμφατικά το εύρος των δυνατοτήτων και τις προοπτικές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Η αποτίμησή της όμως, πέρα του ενός δισ. δολαρίων είναι εξωπραγματική και δεν αιτιολογείται.

Την παρουσίαση της Enjoy προς τους επενδυτές, μπορείτε να δείτε εδώ (αρχείο PDF).

Σχετικά άρθρα:Categories: Consumer Electronics, Curated Shopping, e-commerce, E-Consumer Electronics, Location Based Services, M-Commerce, On-Demand Commerce

Tags: ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: