Η ισραηλινή Terminal X λάνσαρε το online κατάστημά της στην Ελλάδα

Όπως είχε αποκαλύψει το neoecommerce πριν από ακριβώς έναν χρόνο, σχεδιαζόταν η επικείμενη είσοδος της ισραηλινής Terminal X στην ελληνική αγορά, με το επίσημο λανσάρισμα της μεγαλύτερης ισραηλινής online πλατφόρμας μόδας στην Ελλάδα να προγραμματίζεται στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Έτσι, σήμερα σας ενημερώνουμε ότι εδώ και μερικές μέρες η Terminal X ενεργοποίησε το ηλεκτρονικό κατάστημά της στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Terminal X προχώρησε στη σύσταση (αρχείο PDF) της «Terminal X Μονοπρόσωπη Α.Ε.», με το διακρατικό τίτλο «Terminal Χ». Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 25.000 ευρώ και η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στον Δήμο Καλλιθέας Αττικής, ενώ τη θέση του Country Manager στην Ελλάδα ανέλαβε η Julie Tritaki.

Σημειώνεται ότι η επένδυση στην ελληνική αγορά θα απαιτήσει κεφάλαια συνολικού ύψους 30 εκατ. σέκελ (περίπου 8,3 εκατ. ευρώ).

Terminal X Local Strategy in Greece

Η εταιρεία, εκτός από τα διεθνή Brands μόδας, προσφέρει και γνωστά ελληνικά σήματα μόδας, όπως τη Funky Buddha.

Τo 2021, οι καθαρές πωλήσεις του μεγαλύτερου ισραηλινού διαδικτυακού λιανοπωλητή ενδυμάτων διαμορφώθηκαν στα 341 εκατ. σέκελ (περίπου 95 εκατ. ευρώ), σημειώνοντας αύξηση 51% σε σχέση με το 2020, ενώ τα καθαρά αποτελέσματα μετά από φόρους ανήλθαν σε ζημιές ύψους 8,6 εκατ. σέκελ έναντι κερδών 3 εκατ. σέκελ το 2020.

Η θυγατρική του ισραηλινού ομίλου ένδυσης, Fox-Wizel, επιδιώκει να καλύψει, όπως και η About You, ένα σημαντικό κενό στη διαδικτυακή αγορά μόδας στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Fashion, Ε-Shoes

Tags: , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: