Τη Privalia και την eboutic.ch απέκτησε η Vente-Privee – Οδεύει ολοταχώς για τζίρο 3 δισ. ευρώ!

Η γαλλική Vente-Privee, η πρωτοπόρος του επιχειρηματικού μοντέλου των Live Shopping Clubs (Flash Sales) απέκτησε τελικά την ισπανική Privalia (Η Vente-Privee θέλει να αποκτήσει την ισπανική Privalia) καθώς και το 51% της ελβετικής eboutic. Μετά τις εξαγορές της βελγικής Vente-Exclusive.com (Η Vente-Privee απέκτησε την πλειοψηφία της βελγικής Vente-Exclusive.com), της Privalia αλλά και της eboutic.ch, η Vente-Privee οδεύει ολοταχώς για τζίρο 3 δισ. ευρώ!

PrivaliaΠρόσφατα η γερμανική Bestsecret, μια μικρή και exclusive κοινότητα αγορών, με έδρα το Μόναχο εξαγόρασε την ελβετική Fashionfriends.ch. Η συγκεντροποίηση, λοιπόν, λαμβάνει χώρα και στην (ευρωπαϊκή) αγορά των Shopping Clubs.

Με το παρόν και το μέλλον των Shopping Clubs αλλά και το μεγάλο πρόβλημα των -Mass Market- Ηλεκτρονικών Καταστημάτων και επιχειρηματικών μοντέλων (η σχετικότητα και η παγίδα της προσέγγισης πολλαπλών κοινών-στόχος), όπως αυτό των Deal Sites είχα ασχοληθεί εκτενέστερα σε άλλα άρθρα μου.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Fashion, Shopping Clubs

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: