Η Delivery Hero φέρνει τα Dmarts στην Ελλάδα

Όπως ήταν αναμενόμενο („Η Delivery Hero σχεδιάζει να λειτουργήσει 400 μικρές αποθήκες ως το τέλος του έτους), η εισηγμένη γερμανική Delivery Hero, θυγατρική της οποίας είναι η «e-food.gr», φέρνει τα Dmarts και στην Ελλάδα, όπως αυτό διαφαίνεται από την πρόσφατη σύσταση της «Delivery Hero Dmart Greece».

Τα Dmarts κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργία του Quick Commerce („Q-Commerce“- γρήγορο εμπόριο). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία ήταν η πρώτη αγορά που η Delivery Hero δοκίμασε με επιτυχία τη νέα τάση της αγοράς υπηρεσιών Delivery, ήτοι το εμπόριο και την διανομή βασικών προϊόντων μέσω των δικών της αποθηκών.

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, η Delivery Hero λειτουργούσε 254 μικρές αποθήκες σε 19 διαφορετικές χώρες, ενώ σχεδιάζει να κλείσει το 2020 με 400 συνολικά Dmarts σε λειτουργία.

Στη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αμερική, η εταιρεία λειτουργεί ήδη περισσότερες από εκατό τοπικές αποθήκες, μέσω των οποίων επιτυγχάνονται χρόνοι παράδοσης κάτω των 20 λεπτών. Μάλιστα, εκτός από είδη που πωλούνται σε Σούπερ Μάρκετ, διανέμονται σε άμεσο χρόνο και άνθη, ηλεκτρονικά είδη και φαρμακευτικά προϊόντα.

E-Food και ultra-fast delivery

Σίγουρα, ένας από τους μεγάλους κερδισμένους της πανδημίας είναι τα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ και η κατηγορία «παραγγελία έτοιμου φαγητού».  Από την άλλη, τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα eFood της goPuff και Gorillas φέρουν με το ultra-fast delivery („Οι κυριότερες επιπτώσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο στη μετά-κορωνοϊού εποχή) μια νέα δυναμική στον κλάδο του eFood, η οποία θα θέσει, στο άμεσο μέλλον, τα νέα Standards στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Commerce Platforms, E-Food, Location Based Services, Logistics, On-Demand Commerce, Smart Devices, Trends

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: