Η Wolt λάνσαρε το Wolt Market

Όπως ήταν αναμενόμενο, και μετά το efood Market („Delivery Hero: To efood λάνσαρε το efood Market”) της Delivery Hero, η φιλανδική Wolt λάνσαρε τη δική της πρακτική υπερταχείας παράδοσης προϊόντων σουπερμάρκετ, το Wolt Market.

Wolt launches grocery delivery services in Athens

Η Wolt Market θα είναι εξ αρχής διαθέσιμη για μεγάλο μέρος της Αθήνας και σταδιακά θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές της πρωτεύουσας, με στόχο την πλήρη κάλυψη του λεκανοπεδίου.

Wolt Market Athens delivery feeΗ νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα, ενώ υπόσχεται παράδοση στα επίπεδα της μισής ώρας από την αποστολή της παραγγελίας.

Η μάχη των δισεκατομμυρίων στον κλάδο της υπερταχείας παράδοσης προϊόντων σουπερμάρκετ ξεκίνησε για τα καλά

Η Wolt σήκωσε („Wolt closes $530 million financing round to continue expanding beyond the restaurant”) πρόσφατα νέα επενδυτικά κεφάλαια ύψους 530 εκατ. δολαρίων, τα οποία σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν και για την ανάπτυξη των παραπάνω υπηρεσιών.

Αντίστοιχα, μετά την goPuff („Ακόμα 1,15 δισ. δολάρια «σήκωσε» η goPuff”) και την Gorillas („Χρηματοδότηση 244 εκατ. ευρώ «σήκωσε» η Gorillas”), και η τουρκική Getir ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση ύψους 300 εκατ. δολαρίων, με την αποτίμηση της εταιρείας να φτάνει τα 2,6 δισ. δολάρια.

Tα νέα επιχειρηματικά μοντέλα eFood της goPuff, Gorillas, getir („E-Food και το ultra-fast delivery των goPuff, getir και Gorillas”), Delivery Hero (efood Market) και Wolt Market φέρουν με το ultra-fast delivery („Οι κυριότερες επιπτώσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο στη μετά-κορωνοϊού εποχή) μια νέα δυναμική στον κλάδο του eFood, η οποία θα θέσει, στο άμεσο μέλλον, τα νέα Standards στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Σχετικά άρθρα:Categories: e-commerce, E-Food, Location Based Services, M-Commerce, On-Demand Commerce, Trends

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: